Tracking

U bezoekt TheLabelFinder in Stockton-on-Tees.Is de geselecteerde locatie onjuiste?

Navigeer naar de stad Annuleren geolocatie Sluiten geolocatie

Partners

Schoenvisie
Schoenvisie

Schoenvisie is al 56 jaar de meest toonaangevende informatiebron voor modeprofessionals binnen de schoenenbranche. Met het vakblad, de digitale nieuwsbrieven, de interactieve site schoenvisie.nl, events en workshops laat Schoenvisie dagelijks zien wat er in de branche speelt. Schoenvisie informeert en inspireert haar lezers en bezoekers over de marktontwikkelingen, trends, koopgedrag en nieuwste merken. Met prikkelende interviews, intrigerende winkelreportages en boeiende marktonderzoeken zijn de lezers als eerste op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de schoenenbranche.

Website
KLARTEXT.DE
KLARTEXT.DE

Face of Fashion : De insider - lectuur, voor de textiel-en kledingindustrie . Een nieuwsdienst die niet van advertenties afhankelijk is die elke veertien dagen word uitgegeven. Alleen beschikbaar als jaarabonnement . De relevante omzet-ranglijsten van de kledingindustrie worden erin gepubliceerd.

Face of Fashion : De online catalogus Waarom " online catalogus "? Dit is gemakkelijk te verklaren , omdat hij zijn ware aard pas toont wanneer de gebruiker online gaat . Uiterlijk nu kan men zien hoe uiterst gebruikersvriendelijk, zinvol en compleet deze is. Het is de combinatie van print en internet, waardoor de database op een internationaal platform staat. Meer dan vijftigduizend geregistreerde oproepen van het domein elke maand , meer dan een miljoen hits. De gedrukte editie word twee keer per jaar , dat wil zeggen, voor elke orderseizoen bijgewerkt.

Website
Textilia
Textilia

Textilia is de meest toonaangevende informatiebron voor modeprofessionals. De unieke combinatie van het vakblad, de website, de nieuwsbrieven, SEM oplossingen en events maken Textilia tot een autoriteit en volwaardige gesprekspartner voor professionals in de modebranche. Textilia informeert en inspireert haar lezers over alle marktontwikkelingen, trends, het koopgedrag en de bestsellers in de modebranche. Al 92 jaar levert Textilia kwaliteit en is als platform voor de modeprofessional en -aanbieder onmisbaar!

Website
FACES
FACES

FACES is een jonge, stedelijke glossy met een behoorlijke portie diepgang.
FACES belooft mode en glamour, spannende colums en fancy rapporten.
FACES is Rock'n'Roll op papier.
FACES verschilt in vorm en inhoud onverwisselbaar van andere tijdschriften.
FACES is altijd authentiek een behoord wat mode betreft tot een van de besten.

Website
VOGUE
VOGUE

Met VOGUE.de zit je op de eerste rij!
VOGUE.de biedt een exclusief kijkje achter de schermen interviews, campagne-shootings, livestreams of de eerste blik op de nieuwe collectie.
VOGUE.de biedt de gebruikers gemeenschap voortdurend het meest relevante nieuws over mode en beauty, bericht over belangrijke gebeurtenissen en beroemdheden en houd kunst-en cultuurliefhebbers steeds op de hoogte van de nieuwste informatie.
VOGUE.de toont de mooiste beauty looks en kapsels trends direct vanaf de catwalk.
VOGUE.de begeleidt de vrouwelijke gebruikers bijtijds naar alle modeshows over de hele wereld.
VOGUE.de vervoert de lezers met de in heel Duitsland snelste collectie-rapporten en -nieuws.
VOGUE.de is backstage en heel dicht bij met video's, street-styles en interviews.

Website
GQ
GQ

GQ staat voor GENTLEMEN‘S QUARTERLY - het mannen-stijl-magazine.
GQ is lifestyle voor mannen met eisen.
GQ schijnt met intellect, charme en journalistieke vaardigheden.
GQ toont een duidelijke houding en is altijd stijlvol.
GQ voert door de mannelijke werelden - van zaken tot relaties, van mode tot mobiliteit.
GQ informeert, vermaakt op een hoog niveau, amuseert, inspireert, ontdekt trends, adviseert en opent nieuwe perspectieven.
GQ staat voor weelderige fotogalerijen, exclusieve interviews en opinie-sterke columns.
GQ: Het enige tijdschrift in Duitsland, voor wie mannen meer zijn dan de som van hun clichés.

Website
Bengels
Bengels

Bengels is de meest toonaangevende informatiebron voor modeprofessionals binnen de kindermodebranche. Met het vakblad, de digitale nieuwsbrieven, de interactieve site Bengels.nl, events en workshops laat Bengels elke dag zien wat er in de branche speelt. Bengels informeert en inspireert haar lezers en bezoekers over de marktontwikkelingen, trends, koopgedrag en nieuwste merken. Met prikkelende interviews, intrigerende winkelreportages en boeiende marktonderzoeken zijn de lezers als eerste op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de kindermodebranche.

Website
STYLEBOOK.de
STYLEBOOK.de

Op STYLEBOOK.DE ontmoeten celebrity-nieuws en competente mode-journalistiek elkaar.
STYLEBOOK.DE staat voor een moderne online lifestyle magazine voor beroemdheden, mode en beauty.
Op STYLEBOOK.DE vindt u de kwalitatieve ster-verhalen, de nieuwste stijl trends, de meest beroemde mode-blogs en looks om zelf ook te bestellen.

Website
Glamour
Glamour

GLAMOUR staat voor levenslust en inspiratie op het hoogste niveau.
GLAMOUR is de trend en stijlgids voor modebewuste, slimme vrouwen: geavanceerde, mobiele en uniek.
GLAMOUR’s hoofd onderwerp is mode. In weelderige producties op internationaal topniveau insceneert GLAMOUR de looks van het seizoen en laat in zijn style-book alle tips en trucs zien, over hoe de laatste trends voor persoonlijke styling geïmplementeerd kunnen worden.
GLAMOUR is niet alleen een bevoegde adviseur, GLAMOUR is altijd goed voor een verrassing. Dat wacht op de lezer van ons: Entertainment op het hoogste niveau.

Website