Over ons

Het principe is eenvoudig: je vult het label wat je zoekt in, en na enkele seconden vertelt TheLabelFinder je in welke winkels je deze merken kan vinden.

TheLabelFinder is de grootste internationale zoekmachine voor mode met al meer dan 20,000 labels, 118,000 winkels wereldwijd en maandelijks 2 milj. bezoekers.

Modefans

Ontdek je nieuwe lievelingswinkels overal ter wereld gemakkelijk & snel aan de hand van de labels waarnaar je zoekt. Lang door de stad dwalen heeft hiermee een einde.

Winkels en labels

Door bij TheLabelFinder een profiel aan te maken, wordt je label ook op websites van onze partners gevonden, zoals de Duitstalige VOGUE, GQ, Glamour, annabelle en nog veel meer.

TheLabelFinder functioneert een beetje zoals een online winkeletalage en geeft winkels en labels de mogelijkheid om geïnteresseerden op de hoogte te houden van actuele collecties, aanbiedingen en acties, zoals sales of events.


Achtergrond van het bedrijf

TheLabelFinder is opgericht in 2006 door Julian Hildebrandt & Heinz Gindullis. Het idee voor TLF is eind 2005 toevallig ontstaan toen Julian naar verkooppunten in Berlijn zocht voor een specifiek label, wat via zoekmachines en gedrukte media onmogelijk bleek. Zo ontwikkelde zich tegen 2008 uit een idee een omvangrijke onlinedatabank.