Partners

Haendlerbund

Als grootste onlinehandelsvereniging van Europa is het Duitse Handelsverbond spreekbuis en partner voor de E-commerce. De vereniging bevordert de communicatie tussen handelaars en dienstverleners en heeft als doel de digitale en stationaire handel krachtig te ondersteunen en toekomstgericht te organiseren. Door de belangenvertegenwoordiging in heel Europa en het bundelen van verschillende dienstverleningen structureert het Handelsverbond met zijn leden actief de branche.

Website
STYLEBOOK.de

Op STYLEBOOK.DE ontmoeten celebritynieuws en competente modejournalistiek elkaar.
STYLEBOOK.DE staat voor een modern online lifestylemagazine voor stars, fashion en beauty.
Op STYLEBOOK.DE vindt u klasse artikels over stars, de nieuwste stijltrends, de bekendste modeblogs en looks om zelf te bestellen.

Website
Glamour

GLAMOUR staat voor levenslust en inspiratie op het hoogste niveau.
GLAMOUR is de trend- en stijlgids voor modebewuste, slimme vrouwen: geavanceerd, mobiel en uniek.
GLAMOURs centrale thema is mode. In weelderige producties op internationaal topniveau insceneert GLAMOUR de looks van het seizoen en laat in zijn stylebook alle tips en trucs zien om de laatste trends in je outfit om te zetten.
GLAMOUR geeft niet alleen handige tips, GLAMOUR is ook altijd goed voor een verrassing. Dat verwacht de lezer van ons: entertainment op het hoogste niveau.

Website
KLARTEXT.DE

Face of Fashion : De insider-lectuur voor de textiel-en kledingindustrie. Een nieuwsdienst die niet van advertenties afhankelijk is en elke veertien dagen verschijnt. Alleen beschikbaar als jaarabonnement. De relevante omzet-ranglijsten van de kledingindustrie worden erin gepubliceerd.

Face of Fashion : De onlinecatalogus Waarom "onlinecatalogus"? Dit is gemakkelijk te verklaren, want hij toont zijn ware aard pas wanneer de gebruiker online gaat. Daar kan men zien hoe gebruikersvriendelijk, informatief en compleet hij is. Het is de combinatie van print en internet, waardoor de database op een internationaal platform staat. Maandelijks meer dan vijftigduizend geregistreerde oproepen van het domein, meer dan een miljoen hits. De gedrukte editie wordt twee keer per jaar bijgewerkt, dat wil zeggen voor elk orderseizoen.

Website
GQ

GQ staat voor GENTLEMEN‘S QUARTERLY - het mannen-stijlmagazine.
GQ is lifestyle voor geavanceerde mannen.
GQ fascineert met intellect, charme en journalistieke competentie.
GQ neemt een duidelijk standpunt in en is altijd stijlvol.
GQ behandelt mannelijke interesses - van zaken tot liefdesrelaties, van mode tot mobiliteit.
GQ informeert, vermaakt op een hoog niveau, amuseert, inspireert, ontdekt trends, adviseert en opent nieuwe perspectieven.
GQ staat voor weelderige fotoreportages, exclusieve interviews en boeiende columns.
GQ: Het enige tijdschrift in Duitsland waar mannen meer zijn dan de som van hun clichés.

Website
VOGUE

Met VOGUE.de zit u op de eerste rij!
VOGUE.de biedt een exclusief kijkje achter de schermen: interviews, campagne-shootings, livestreams of de eerste blik op de nieuwe collectie.
VOGUE.de brengt voortdurend relevante nieuwtjes over mode en beauty, informeert over belangrijke events en beroemdheden en houdt u op de hoogte van kunst en cultuur.
VOGUE.de toont de mooiste beautylooks en kapseltrends direct vanaf de catwalk.
VOGUE.de begeleidt zijn lezers naar alle modeshows over de hele wereld.
VOGUE.de is in Duitsland de snelste om over collecties te berichten.
VOGUE.de gaat ook backstage en is altijd heel dichtbij met video's, streetstyles en interviews.

Website
FACES

FACES is een jonge, stedelijke glossy met een behoorlijke portie diepgang.
FACES belooft mode en glamour, spannende colums en fancy reportages.
FACES is rock-'n-roll op papier.
FACES verschilt in vorm en inhoud onverwisselbaar van andere tijdschriften.
FACES is altijd authentiek een behoort wat mode betreft tot een van de besten.

Website
Textilia

Textilia is de meest toonaangevende informatiebron voor modeprofessionals. De unieke combinatie van het vakblad, de website, de nieuwsbrieven, SEM oplossingen en events maken Textilia tot een autoriteit en volwaardige gesprekspartner voor professionals in de modebranche. Textilia informeert en inspireert haar lezers over alle marktontwikkelingen, trends, het koopgedrag en de bestsellers in de modebranche. Al 92 jaar levert Textilia kwaliteit en is als platform voor de modeprofessional en -aanbieder onmisbaar!

Website
Schoenvisie

Schoenvisie is al 56 jaar de meest toonaangevende informatiebron voor modeprofessionals binnen de schoenenbranche. Met het vakblad, de digitale nieuwsbrieven, de interactieve site schoenvisie.nl, events en workshops laat Schoenvisie dagelijks zien wat er in de branche speelt. Schoenvisie informeert en inspireert haar lezers en bezoekers over de marktontwikkelingen, trends, koopgedrag en nieuwste merken. Met prikkelende interviews, intrigerende winkelreportages en boeiende marktonderzoeken zijn de lezers als eerste op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de schoenenbranche.

Website
annabelle

Op annabelle.ch vinden vrouwen informatie, service en inspiratie.

annabelle.ch brengt elke dag nieuws en achtergrondinformatie uit de rubrieken maatschappij, mode, beauty, wonen, koken en reizen.

annabelle.ch publiceert spannende, sociaal relevante reportages en zet je aan tot nadenken.

annabelle.ch stelt modetrends voor, geeft stylingtips en verraadt schoonheidstips en -trucjes.

annabelle.ch geeft gourmettips en begeleidt lezeressen met innovatieve recepten in de keuken.

annabelle.ch laat je kennis maken met design en geeft met woonreportages inspiratie om zelf aan de slag te gaan.

annabelle fascineert Zwitserse vrouwen sinds 1938.

annabelle is uniek.

Website
Bengels

Bengels is de meest toonaangevende informatiebron voor modeprofessionals binnen de kindermodebranche. Met het vakblad, de digitale nieuwsbrieven, de interactieve site Bengels.nl, events en workshops laat Bengels elke dag zien wat er in de branche speelt. Bengels informeert en inspireert haar lezers en bezoekers over de marktontwikkelingen, trends, koopgedrag en nieuwste merken. Met prikkelende interviews, intrigerende winkelreportages en boeiende marktonderzoeken zijn de lezers als eerste op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de kindermodebranche.

Website