Tracking

U bezoekt TheLabelFinder in Eindhoven.Is de geselecteerde locatie onjuiste?

Navigeer naar de stad Annuleren geolocatie Sluiten geolocatie

Over ons

Het principe is eenvoudig: je vult het label wat je zoekt in, en na enkele seconden vertelt TheLabelFinder je waar en in welke winkels je deze labels kan vinden.

TheLabelFinder is de grootste internationale mode zoekmachine met al meer dan 18,000 labels en 117,000 winkels.

Mode fans

Ontdek je nieuwe lievelingswinkels gemakkelijk & snel aan de hand van de labels waarnaar je zoekt. Lang door de stad dwalen heeft hiermee een einde.

Winkels en labels

TheLabelFinder is de enige zoekmachine waarop mode geinteresseerde internet gebruikers snel en efficient mode labels & winkels internationaal vinden.

Op het uitgebreide presentatie vlak van je eigen individuelen mini website kun je je klanten actueel op de hoogte houden van de laatste informatie over aanbiedingen en acties.

Door je profiel bij TheLabelFinder wordt je label op de Duitse en websites van onze partners VOGUE, GQ, Glamour, annabelle en nog veel meer gevonden.Achtergrond van het bedrijf

Het bedrijf is opgezet door Julian Hildebrandt & Heinz Gindullis. Het idee voor TLF is aan het einde van 2005 toevallig ontstaan toen Julian naar verkooppunten in Berlijn zocht voor een specifiek label, wat onmogelijk te vinden was via zoekmachines en gedrukte media. Dit is hoe het idee tot een bedrijf is getransformeerd in 2008.