Tracking

HAVAIANAS®

Adverteren

havaianas®

Sinds 1962
De stad van origine : São Paulo
Het land van origine: Brazilië

OVER HAVAIANAS®

Havaianas
Unisex Collection

-Havaianas Graffiti
Havaianas en graffiti zijn innovatief en allebei een essentieel onderdeel van de popcultuur. Havaianas heeft drie bekende kunstenaars uit São Paulo (een van de top tien steden in termen van street-art) geselecteerd, welke de motieven voor deze nieuwe stijl designed hebben: Finók, Chivitz en Minhau.

-Havaianas statement
Met Havaianas kan je laten zien wie je bent of wat je denkt. Onconventionele zinnen die de " Havaianas Way of Life "laten zien versieren deze schoenen uniek, cool, urbaan. De collectie bestaat uit twee modellen met verschillende uitspraken in vier kleuren.

Men’s Collection

-Havaianas Urban
Havaianas Urban zijn zeer comfortabel en geschikt voor verschillendste gelegenheden . Vooral de katoenen riem nodigt uit deze schoen ook afzijdig van het strand te dragen. De Urban is verkrijgbaar in drie kleuren : Ice , Dark Khaki en Black.

Women ’s Collection

- Havaianas Slim Logo
Eindelijk is er ook de slanke Havaianas met bij kleurende logo. Een prachtige aanvulling op de elegante en zeer succesvolle Slim collectie.

-Havaianas Slim Prisma
De Slim Prisma straalt met zijn geometrische prints en zijn metallische kleuren en tinten een ingetogen elegantie uit. Mandala's en Turkse lampen doen de dienst als inspiratie voor een van de Ethno-themas van de Havaianas collectie uit 2013.

-Havaianas Slim Turkish
De Slim Turkish voldoet met zijn Suzani-print en het ornament in het midden van de banden aan zijn naam. Suzani is een traditionele vorm van ambachtelijk borduurwerk, dat wordt uitgevoerd door vrouwen in Turkije en andere oosterse landen. Het design combineert florale met ronde elementen.

-Havaianas Slim Brasilian
De Slim Brasilian is een mooie en leuke manier om de " Braziliaanse Geest " terug te brengen naar zijn essentie. De kleurrijke prints verwijzen naar de " Bahianas ": kleine poppen die de lichtheid en vrolijkheid van de Braziliaanse vrouwen weerspiegelen. De Slim Brasilian is verkrijgbaar in drie kleuren : lemon, white en levender.

COLLECTIES

Adverteren

WINKELS VOOR HAVAIANAS® IN STERLING EN OMGEVING